Pelargonier som får komme ut i sola

20130625-004912.jpg

For noen måneder siden plantet jeg pelargoniastiklinger som jeg hadde kjøpt på Plantasjen og på hagemessen, og siden da har plantene stått i vinduskarmen og vokst seg til – sakte men sikkert. Pelargonier synes jeg er kjempefine planter, de vokser villig, og er veldig forskjellige. Disse jeg plantet i vår synes jeg har blitt helt nydelige, med blomster i lyse og duse nyanser. Nå er tiden kommet for at de skal ut i sola og i hagen. Foreløpig har de ikke kommet lenger enn til hagebordet, men etterhvert vil de nok bli plantet om i større krukker.

20130625-004858.jpg

20130625-004921.jpg

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s