Blomstring i bed og krukker

20130618-215500.jpg

Bedet med tulipaner som har blomstret så flott de siste ukene, er nå på hell – og noen av tulipanene vil nok etterhvert nå bytte plass med sommerblomster. Og snart kommer staudene i bedet også. En løkplante som fortsatt holder stand, er kirgisløk (Allium aflatunense “Purple Sensation”) Den er veldig dekorativ, og gjør seg fint i samplanting med andre løkblomster. Jeg lar den ofte stå lenge i bedet utover sommeren, fordi den også er fin etter at den er avblomstret.
Sommerblomstene i krukker har også begynt å vokste til. Jeg har plassert dem utenfor entredøren og rundt en stol. Nå sitter jeg der rett som det er, ser på blomstringen og nyter forsommeren.

20130618-215747.jpg

20130618-215905.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply