En avkoblende kveldsstund

20130617-231434.jpg

Etter noen travle dager på jobb, og farting ellers også, var tiden kommet for en litt mer avslappende ettermiddag i dag. Det vil si, helt avslappende ble den ikke. Jeg har vært på et kort, men hyggelig, møte i en forening jeg er med i, har handlet litt og vasket klær. Men etter alt det, så har kveldsstunden vært totalt avkoblende. Med en god kopp te, lesing av ukeblader og tid til refleksjon. Nå begynner jeg virkelig å se frem til sommerferien. Det er fortsatt noen uker til jeg skal ha ferie, men jeg skal prøve å jobbe korte dager når alt blir litt roligere på jobb. Og med korte arbeidsdager skal jeg nyte sommeren og hagelivet på ettermiddagene, gå turer, sykle, forhåpentligvis bade, plukke vakre sommerblomster og bær, ha venner på sommerbesøk, lage sommermat, være litt turist i byen og innimellom bare slappe helt av. Både hjemme og på hytta. Etter det, om noen uker, begynner den ordentlige sommerferien. Og den har foreløpig ikke så mange planer.

20130617-231444.jpg

Legg inn en kommentar

%d