Planting, såing og tilslutt en kopp kaffe

I hagen har jeg et bed som går i gule/orange/hvite nyanser – og på søndag var det dagen for å jobbe litt med dette bedet. Det er for det meste stauder i bedet, men jeg har kjøpt til litt sommerblomster, og disse kom i jorda på søndag. Jeg sådde litt her og der også; planen er at bedet (forhåpentligvis) skal ha sin storhetstid i august/ september. Jeg fikk også georgineknoller i jorda, men da jeg skulle plante dem fant jeg ut at jeg ikke hadde merket med farge da jeg tok dem inn i fjor, og da er det en viss sjanse for at bedet blir en skikkelig mix av farger til høsten. Det gjør ikke noe, bedet blir bare litt mer interessant:). Etter all plantingen og såingen fikk jeg lyst på litt kaffe, så jeg rigget meg til med kaffe og kringle og det hele i hagestolen. Da kom selvfølgelig styrtregnet, jeg måtte rømme inn, og det ble slutten på den dagen i hagen.

20130609-175446.jpg

20130609-175609.jpg

20130609-175507.jpg

20130609-175523.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply