Frodig forsommer

20130606-213407.jpg

I går kveld gikk jeg en liten tur rundt om i nærområdet her jeg bor, og da så jeg at det nå begynnner å komme opp masse markblomster ute. Det er veldig frodig her nå, og dette er bare begynnelsen på blomstringstiden! På min lille tur så jeg både lupiner, skogstorknebb, smørblomster og stormarikåpe, og jeg måtte naturligvis plukke med meg årets første bukett av slike blomster. Jeg synes nesten ikke det finnes noe finere enn buketter av markblomster; de er så vakre! Satser på at det blir mange flere slike buketter i løpet av sommersesongen! Nå skal buketten jeg plukket i går, få lov til å pryde bordet når det kommer gjester hit i helga:)

Og som jeg ofte gjør på fredagene, vil jeg benytte anledningen til å ønske mine blogglesere en riktig god helg! Tusen takk for at du leser, og det er veldig hyggelig at du titter innom!

Bodil:)

20130606-203526.jpg

Legg inn en kommentar

%d