God helg!

20130531-233031.jpg

Finnes det noe bedre en fredag i mai enn å sitte ute til langt på kvelden og nyte forsommeren? Det har jeg gjort i kveld! Tidligere i dag fikk jeg nemlig en hyggelig invitasjon fra naboen om å komme dit, for å drikke hvitvin og spise litt snacks ute i hagen deres. Og det takket jeg naturligvis ja til, vi har hatt det kjempekoselig, og har kost oss med vin, snacks og gode samtaler til langt uti natten.
Ute blomster liljekonvallen! Jeg har plukket inn en bukett, og både blomster og duft er nydelige. Når det gjelder liljekonvallen så gjelder det å sette pris på den når den først er her. Her vi bor har den en veldig kort sesong, det går bare et par dager så er den avblomstret.

Jeg ønsker alle mine blogglesere en riktig god helg! Takk for at du titter innom! Jeg skal på en reunion i helga, og på søndag blir det retro sommerbilder her på bloggen.

God helg!

Klem fra Bodil

20130531-233039.jpg

20130531-233048.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: