En maikveld

20130528-215843.jpg

Disse bildene tok jeg for noen dager siden; det var såpass varmt og godt at jeg kunne sitte ute selv om det var ganske sent på kvelden. Lykten med telys (beregnet på å settes i bed) som jeg kjøpte på hagesenteret i forrige uke ble jeg fornøyd med, den gjorde seg veldig godt blant blomstene og det ble stemningsfullt i bedet. Denne årstiden som vi nå er inne i er så flott, og her i hagen kommer det nye blomster for hver dag som går. I ettermiddag har jeg fortsatt plantingen av sommerblomster som jeg ikke ble ferdig med i helgen, så nå håper jeg at jeg snart er ferdig med plantingen for en stund. Ellers har liljekonvallen begynt å blomstre her, de står tett i tett i skogen like bortenfor, og i morgen skal jeg gå ut for å plukke en bukett av den vakre blomsten.

20130528-215855.jpg

Legg inn en kommentar

%d