En maikveld

20130528-215843.jpg

Disse bildene tok jeg for noen dager siden; det var såpass varmt og godt at jeg kunne sitte ute selv om det var ganske sent på kvelden. Lykten med telys (beregnet på å settes i bed) som jeg kjøpte på hagesenteret i forrige uke ble jeg fornøyd med, den gjorde seg veldig godt blant blomstene og det ble stemningsfullt i bedet. Denne årstiden som vi nå er inne i er så flott, og her i hagen kommer det nye blomster for hver dag som går. I ettermiddag har jeg fortsatt plantingen av sommerblomster som jeg ikke ble ferdig med i helgen, så nå håper jeg at jeg snart er ferdig med plantingen for en stund. Ellers har liljekonvallen begynt å blomstre her, de står tett i tett i skogen like bortenfor, og i morgen skal jeg gå ut for å plukke en bukett av den vakre blomsten.

20130528-215855.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply