Vaffelkveld

20130521-230026.jpg
I går var for en gangs skyld alle tre barna hjemme samtidig, og siden det skjer såpass sjelden så måtte begivenheten feires litt, og da ble det med vafler! Vafler er kjempegodt og enkelt, men likevel er det ikke så ofte at vi lager det her i huset. Men at vafler er populært, er det ingen tvil om. I går kom ingen av barna hjem til samme tid, så det ble til at vi gikk og spiste litt etter tur hele kvelden:) Og vaflene gikk unna! Det er så koselig når barna er hjemme alle sammen, da blir det liv og røre i huset med latter og musikk og tv og mobiler og data. Og heldigvis blir eldstedatter Anine hjemme noen dager til, før hun vender tilbake til Bergen:).

På bildet: Cathinka

20130521-230106.jpg

Ønsker du en oppskrift på enkle, greie – og litt lette – hverdagsvafler, finner du den her:
Hverdagsvafler

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: