Sykkelsesongen i gang

20130506-213859.jpg

I går ettermiddag tok jeg endelig frem sykkelen min for sesongen. Snøen begynner nå å bli borte fra skogsbilveiene innover marka, og det er da sykkelsesongen starter for min del. Jeg er absolutt ikke noen superracer, men drar av og til ut på treningsturer, eller ut på en helt vanlig sykkeltur. På treningsturene er det ikke mer trening enn at jeg kan finne på stoppe opp underveis for å fotografere et fint motiv som jeg ser langs veien eller for å ta liten rast. Det er så mye fint å se på, og mange fine stemninger, der jeg tråkker avsted innover marka på min gamle sykkel.

20130506-213912.jpg

20130506-214517.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply