En ettermiddag ute i solen

20130503-080659.jpg

Jeg har bevilget meg noen dager fri, og har dratt til hytta på Sørlandet. I går var det en aldeles nydelig ettermiddag her, strålende maisol og varmt og godt. Da er det deilig å kunne sitte ute på terrassen, med en god kopp te, høre på fuglesangen og susingen fra trekronene, og etterpå gå en liten ettermiddagstur i skogen. Litt vått var det her og der, og en og annen snøflekk, men det begynner å bli grønt i skogen rundt omkring her. Og det er like før bjørka springer ut.
For en gangs skyld reiste jeg også kollektivt til hytta, siden bilen må en tur på verksted. Og det å ta bussen var utrolig effektivt, det gikk nesten like raskt som å kjøre. Og det gjorde ikke noe om jeg måtte vente litt i Tvedestrand. Ventetiden ble benyttet til å sitte i solen, nede ved vannet og mate endene.

20130503-080628.jpg

20130503-080731.jpg

2 kommentarer

  1. Så koselig Bodil! og så deilig å kunne ta bussen! Nesten misunnelig på den der 🙂 Her regner det i dag og jeg får besøk av barndomsvenninnen min utpå ettermiddagen. En koselig helg her også. Nyt luktene og bølgene på sørlandet! klem fra meg

  2. Takk Cecile! Det høres som du får en fin dag:) Det regner litt her også, men det er i ferd med å klarne opp – så da blir det nok en tur ut på meg! God helg fortsatt! Klem Bodil

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: