Det våres ute

20130429-214025.jpg
I dag har det vært en usedvanlig kald vårdag her. Sludd fra morgenen av, og kald vind med regn utover dagen. Selv om våren må sies å ha hatt et lite tilbakeslag, er det ingen tvil om at det våres ute likevel. Disse bildene tok jeg for bare noen få dager siden; det var full sol ute og massevis av både hestehov og blåveis. Nå ser det heldigvis ut som det er noen varme dager på vei igjen, ihvertfall her på Østlandet. Tiltross for den kalde dagen i dag; jeg så den første hvitveisen på vei opp . Jeg må si jeg ser frem til maimåneden som kanskje er den fineste av alle måneder i landet vårt i løpet av året, frodig med sin blomstring og sin bjørkespett. Og hvitveisen synes jeg er en av verdens vakreste blomster; jeg ser virkelig frem til at den skal begynne å blomstre.

20130429-214033.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: