Min dag i dag:)

20130417-214906.jpg

Så var det min tur til å ha bursdag! Veldig hyggelig med bursdag, og det blir nok en litt god og lang frokost i dag, tenker jeg. Og jeg har allerede blitt feiret og har fått presanger:)! På tirsdag var vi ute på en Kina-restaurant og koste oss. (Jeg legger ut noen bilder fra begivenheten i kveld…) Det er rart med bursdager, – tradisjoner og stemninger rundt dem forandrer seg gjennom livet. Her på dette bildet, på min seksårsdag- er jeg full av forventninger til bursdagsfeiringen; det er nok like før gjestene kommer. Bursdagene i min oppvekst ble feiret med solo og bløtkake, sjokoladeboller og fruktsalat (eller gele). Og mange morsomme leker – som Bro bro brille, Flasketuten og Rumpa på grisen. Dette var lenge før DVDens tid, men vi så tydeligvis på tv som en del av selskapet. Bursdagene på 60- og 70-tallet var ikke så kommersielle som nå. De var ganske enkle målt etter dagens standard, men like betydningsfulle. Det var, og er, kjempeviktig for barn å ha en egen fest og en egen dag!

Nå for tiden har jeg ikke de samme store forventninger til dagen, men den er fortsatt veldig hyggelig. (Koselig med litt feiring…) Og de mange hyggelige hilsninger som jeg har fått på bursdagen de siste årene – på jobben, på telefon, sms og Facebook – har gjort dagen til en stor opptur!

20130417-212933.jpg

2 kommentarer

  1. Så skjønn du er på bildet Bodil! Helt fantastisk hva som favnes i uttrykket ditt. Håper dagen i dag blir like fin 🙂 – Tenker at du er mer vant med vårlige forhold på bursdagen din enn de vi har i år. Det er faktisk fremdeles en sneflekk nede i hagen her. Første gang på de 18 årene jeg har bodd her. Gratulerer på deg og ha en herlig dag med mye feiring! Klem fra Cecile

  2. Takk, Cecilie, dagen har vært veldig hyggelig:). Vanligvis så pleier det å være full vår på dagen, nå er det fortsatt mye snø men det tiner raskt. God helg til deg! Klem Bodil

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: