Vårtegn

20130417-200853.jpg

Endelig var det dagen for noen synlige vårtegn! Utenfor huset tittet nemlig de første hestehovene frem, og snøklokkene i blomsterbedet har også begynt å blomstre. Det er tydelig at de siste dagers regnvær her på Østlandet har tæret hardt på snøen, for nå er både plen, hekker og bed i ferd med å komme frem. Hvis snøsmeltingen fortsetter i samme fart, er det ikke så lenge til jeg kan rake i hagen. De første vårblomstene er det noe helt spesielt med synes jeg, når de titter frem mellom snø og kvistene fra i fjor. Det er livskraft! Nå gleder jeg meg bare til helgen, da er det spådd fint vær og sol. Kanskje blir det både en vårlig tur ut for å se etter flere vårblomster, og frokost ute i vårsola:).

20130417-200904.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: