Stemningsfullt rundt bålet

20130413-134337.jpg
Jeg ser veldig frem til å sitte ute på lange og lyse kvelder utover våren og sommeren. De fine kveldene vi har her i vår del av verden skal ikke soves bort, ihvertfall ikke for min del:). Nå er det slik at vår- og sommerkveldene i vårt klima ofte kan bli litt kjølige. Og da er det kjempefint å kunne tenne opp et bålfat, og sitte å varme seg rundt det. Jeg har lyst til å slå et slag for dette kjempefine bålfatet fra Weber som jeg kjøpte i fjor, og som vi brukte mange ganger både på sommeren og høsten. Bålfatet gir et veldig kontrollert bål, gnistrene fanges opp og røyken går ikke til alle kanter – men styres veldig oppover. Jeg synes ikke røyken har vært sjenerende ved bruk av dette bålfatet, den går verken inn i eget hus, eller over til naboene. Bålfatet er videre veldig enkelt å håndtere, – lett å tømme, lett å flytte, lett å slukke og lett å lagre. Jeg passer bare på å tenne det opp et stykke fra huset, setter det aldri på tre, men rett på bakken. Og det kan slukkes umiddelbart når en ikke vil sitte rundt bålet mer.

Nå skal snart bålfatet tas i bruk igjen for sesongen, og det blir nok mange fine stunder i hagen i sommer rundt et stemningsfullt bål.

20130413-134349.jpg

20130413-134400.jpg

Bildene er redigert i Pixfx – et bilderedigeringsverktøy for IPhone.

Legg inn en kommentar

%d