God natt en aprilkveld

Når dette skrives så er det blitt sen lørdagskveld. Ute har det endelig blitt mildt, etter en lang periode med kuldegrader. Gjett om jeg har lengtet etter litt mildere dager! Som jeg har sagt her på bloggen til det kjedsommelige; – jeg ser frem til lyset, varmen og våren. Og nå ser det endelig ut til at våren har fått overtaket på vinteren!
I kveld har jeg hatt et veldig hyggelig besøk av en vennine. Over et glass vin, har vi sittet og pratet om små og store ting, om fremtiden, om livet og om det å være et levende menneske. Vi har vært inne på temaer som husbygging, helse, barneoppdragelse, og hageetablering, men kanskje mest av alt om det å være i utvikling. Om det å til enhver tid å utvikle seg og være i bevegelse. Om viktigheten av ikke å stagnere eller stivne i et fast mønster. Det er min overbevisning at hvis en er åpen for nye muligheter, søker nye muligheter, og våger å gi slipp på det gamle og gå videre i andre retninger – så kan en utvikle både sine evner og perspektiver. Jeg for min del går en spennende tid i møte. I regi av jobben har jeg fått mulighet til å ta et 20 vt kurs i feature-journalistikk. Jeg ser veldig frem til å fordype meg mer i skrivekunsten og i skrivefaget; det blir utfordrende, spennende og krevende! Og gøy! Håpet er at jeg skal klare å utvikle skriftspråket mitt og den “indre stemmen” min litt videre.

Og så er det plutselig blitt sen kveld. God natt til deg denne aprilkvelden!

Klem fra Bodil

Etterlengtet blomst på dette tidspunktet av året:

20130414-092955.jpg

20130414-093008.jpg

Legg inn en kommentar

%d