Vår i gata – retro bilder

Denne gangen legger jeg ut noen bilder fra våren i “gamle dager”.

20130406-080652.jpg
Det store på våren, da som nå, var å ta frem sykkelen. Det å ta frem sykkelen på våren ga en helt fantastisk følelse. Endelig vår og sykling! Sykkelen ble pusset, stelt og smurt etter alle kunstens regler, og tilslutt ble den skinnende blank. Så startet det morsomste – å sykle rundt omkring!

20130406-080703.jpg
Her er det gutta som er ute og sykler.

20130402-233249.jpg
En annen vanlig våraktivitet i gamle dager var å drive med ball-leker, dvs leker der en kastet ball til hverandre, eller kastet ballen på ulike måter. Jeg tror at denne leken var mer vanlig blant jenter enn blant gutter. Jeg husker ikke helt hvordan ball-lekene var, men jeg mener at ballen skulle kastes mot veggen på forskjellige måter.

20130402-233022.jpg
Ellers så var det naturligvis viktig, da som nå, å gå ut på tur og nyte våren!
20130402-232946.jpg
Og å plukke de vakreste vårblomster!

Jeg håper at du har likt retro-bildene jeg har lagt ut i løpet av vinteren! Det blir nå en pause fra retro-bildene en tid fremover, men jeg kommer naturligvis tilbake med flere etterhvert.
Men følg gjerne med på bloggen på lørdagene fremover også! Da vil jeg legge ut noen andre spennende retro-temaer:)!

Ønsker alle en kjempefin lørdag!

Klem Bodil

2 kommentarer

  1. Helt fantastiske bilder som vanlig Bodil! Tusen takk for titten! klem fra meg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: