En avkoblende ettermiddag

20130404-182702.jpg

Jeg hadde egentlig tenkt å gå innom en kaffebar på vei hjem fra jobb i dag for å ta meg en kopp kaffe, men det ble det ikke noe av. I stedet ble det en avkoblende stund hjemme, med et interiørblad og en god kopp med Cappuccino. Etter travle dager er det OK å bare slappe av med et blad, og interiørblader er nok den type ukeblader som jeg liker best.

Innimellom i dag, har jeg også drevet litt med innskanning av negativer. Jeg har det langsiktige målet å få digitalisert alle gamle bilder og negativer, slik at jeg med tid og stunder kan få bygget opp et digitalt bildearkiv. Men det vil nok gå både sommer, vinter og vår før det blir noe av, det å skanne inn bilder tar sin tid:).

Ellers så kunne jeg glede meg over det aller første vårtegnet ute i hagen i dag. Mellom høye snøfonner tittet den første blomsterknoppen frem.

20130404-180018.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: