Påsken 2013

20130402-000520.jpg

Så var påsken 2013 over, og jeg har hatt en begivenhetsrik og fin påske.
Det har vært deilig med noen dager fri; fint å ha god tid til hyggelig til samvær, og god tid til å drive med aktiviteter og hobbier som jeg liker. Jeg har blant annet fått vært ute i naturen, fått fotografert mye, og har fått drevet med bilderedigering og bildeinnskanning, noe som jeg synes er veldig morsomt. Bare så sjelden det blir tid til det. I morgen skal jeg tilbake på jobb, og inntil da nyter jeg den siste kveld i ferien. Ønsker alle en fin uke!

Klikk på linken for å se en videoblogg fra min påske 2013.
KLIKK HER:

Videoblogg – påsken 2013

Klem Bodil

Ps: Håper at dere ikke har problemer med å få opp denne videoen! Den er laget i IMovies, et bilderedigeringsverktøy for IPad og ITunes. Og til dere som er følgere av denne bloggen, beklager at innleggene av og til oppdaters to ganger. (Det skyldes synkroniseringskonfliketer, når jeg blogger både fra IPad og IPhone..)

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: