Favorittrosen i hagen

20130401-002348.jpg

Det begynner å nærme seg hagesesong, og det ser jeg virkelig frem til. Håper vi får en varm og fin sommer, nå er det ihvertfall blitt sommertid og litt lysere! Fortsatt så holder det seg ganske kaldt her jeg bor, og våren ser ut til å bli sen. Det går ihvertfall veldig smått med snøsmeltingen. Rart å tenke på at i fjor på denne tiden var det full vår, og vi satt og spiste middag ute i hagen. Når sesongen starter, kommer jeg sikkert til å blogge litt mer om hagetemaer – jeg lyst til å skrive litt og ta bilder fra de ulike årstider i hagen – både vår, sommer og høst. Jeg tyvstarter litt i dag og legger noen bilder av min favorittrose i hagen, nemlig rosen New Davn. Den er en veldig flott rose som har en fin blekrosa farge og dufter nydelig – og den blomster fra juli og ut sesongen. Her litt info om rosen:

Rosa “New Dawn”

Remonterende klatrerose. Herdighetssone H5. Kan bli minst 3 m høy. Den har blanke og mørkegrønne blader.

20130401-004108.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: