God påske!

20130327-003559.jpg
I gamle dager var det mye mer vanlig å springe rundt å gi hverandre påskekort eller påskebrev på første påskedag, enn det er nå.Det kunne være brev eller kort med gode ønsker, eller frierbrev. Denne skikken er ikke så vanlig lenger, det er vel knapt nok noen som sender påskekort til hvandre mer, selv om mulighetene er gode for å sende slike kort digitalt:).

Jeg tar herved opp igjen tradisjonen, og sender et påskekort til alle mine blogglesere! Håper dere får er kjempefin og hyggelig påskeaften, og noen fortsatt fine påskedager! Takk for at du leser bloggen:). Selv skal jeg tilbringe påskeaften med gode venner, og det gleder jeg meg til. Også har jeg ( =påskeharen) tenkt å overraske ungene med å gjemme noen påskeegg rundt om i dag, som de kan lete etter når de kommer. De er jo ganske store nå, men de blir aldri for store til lete etter påskeegg som påskeharen har gjemt:)

RIKTIG GOD PÅSKE!

Stor klem fra Bodil

2 kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: