På fjellet

20130328-225217.jpg

Jeg har flyttet litt på meg, og beveget meg opp på høyfjellet hvor jeg skal tilbringe noen påskedager. Utsikten her på fjellet er formidabel; fra stedet disse bildene er tatt kan man se flere store fjellmassiv, både Rondane, Dovrefjell og Jotunheimen. På bildet ser du utsikten mot Rondane. Her skal jeg som sagt tilbringe noen av påskedagene. Jeg kommer nærmere tilbake i morgen med en liten oppdatering fra ferien her på hytta. Morgendagens store happening er er årets påskeskirenn. Nå gjelder det bare velge den rette taktikken for å vinne rennet…:)!

20130328-230015.jpg

20130328-230406.jpg

2 kommentarer

  1. Kjære Bodil! takk for herlige poster! Jeg kom ned fra fjellet i sent i går kveld etter noen utrolige dager. Kunne blitt leeeenge, men Eline kom opp, så jeg dro ned til foreldrene mine 🙂 Hyggelig det også. Noe av det første jeg gjorde da jeg sto opp nå, var å sette brøddeig, og så har jeg lastet inn bildene – og nå har jeg sittet og kost meg over alt du har lagt ut! Bildene, oppskriften (den skal jeg bake i dag :)) og stemningene. Takk for alt du deler! Ønsker deg en kjempeherlig påske! klem fra Cecilie

  2. Hei Cecile, tusen takk for veldig hyggelig hilsen:)! Nå har også jeg dratt ned fra fjellet , og det var en helt fantastisk påske der også! Nå blir det et par rolige dager før jeg skal tilbake på jobb. Ønsker deg noen fortsatt fine påskedager! Klem Bodil

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: