Gult porselen fint til påske

Fra mine skap tok jeg her om dagen frem dette koselige gule fatet og muggen fra Egersund fajanse. Det er ikke så ofte det gule porselenet er fremme, men til påske passer det fint å ta det i bruk. Det er forskjellige slag barokkmønster i svart siluett på porselenet, og det er i en nydelig gulfarge med gullstriper rundt kantene. Da jeg vokste opp var dette et vanlig mønster, men nå vil jeg tro at det er ganske vanskelig å få tak i. Hyggelig er det ihvertfall å bruke det flotte gamle porselenet i påskedagene.
Også i går hadde vi en strålende påskedag her – med kjempefint vær ute. Men fortsatt veldig kaldt, i skrivende stund er det minus 10 kuldegrader. Jeg kan ikke unnslå at jeg lengter etter litt mildere dager:) Om en drøy måned har forhåpentligvis noen vårblomster tittet frem.20130327-223448.jpg

20130327-223500.jpg

20130327-223036.jpg

Ønsker alle en fin påskedag!

Klem fra Bodil

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: