En fin tirsdag i påskeuka

Selv om jeg hadde planlagt å ta det med ro for å komme meg igjen etter litt hangling i den siste tiden, så ble gårsdagen ganske travel. Det var utrolig flott og varmt vær ute, og utpå formiddagen satte jeg meg ned utenfor huset, i sola, med krimboka mi, – og med en god kopp kaffe. (og en bolle..,). Det var aldeles nydelig å sitte ute, – jeg koste meg; både med sola og med boka. Det var virkelig godt og varmt, og jeg fikk litt farge i ansiktet også. Fortsatt er det metervis med snø her på det snørike stedet jeg bor, men vi har ihvertfall litt bare veier. Så litt vår er det her:)

20130326-230408.jpg

20130326-230432.jpg
————
Nå har det seg slik at jeg lenge har tenkt at jeg burde ha tatt meg en tur til IKEA for å gjøre noen småinnkjøp. Og da jeg etterhvert følte at jeg hadde fått nok av sola i solveggen, fant jeg ut at dette var dagen for å dra dit. Riktignok var jeg litt skeptisk til om det kunne være veldig fullt der… Hørte nemlig på NRK her om dagen, at dagene før påske var noen av de best besøkte på IKEA i løpet av året. De øker visstnok kundegrunnlaget med 50% i disse dagene…
Men det gikk veldig bra:) Det var virkelig mange folk der, men det gikk likevel raskt unna. Jeg fikk kjøpt meg noen nye lamper, og så på endel fine oppbevaringsløsninger. Har tenkt å fornye litt i huset på det området utover sommeren. Her noen bilder fra besøket på IKEA:

20130326-233201.jpg
En tv løsning som jeg vurderer i stua:

20130326-233241.jpg
————

Og utpå ettermiddagen fikk jeg hyggelig påskebesøk, og da var det italiensk mat som sto på menyen. Veldig koselig med besøk:). Oppskriftene til den italienske menyen får du en annen dag her på bloggen:)

20130326-231645.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: