God fredag; endelig påskeferie !

20130322-070448.jpg

Jeg befinner meg i Asker, – er på seminar med jobben, og har våknet opp til en dag med strålende sol. Flott utsikt over sjøen fra hotellrommet. Og det beste av alt er at påskeferien starter i dag:)! Jeg ser frem til å nyte noen avkoblende dager fremover! Påsken er en nydelig høytid i så måte, det er mye mer ro og mindre stress ved påsken enn det er f eks ved jula. Og det er spådd fint vær i dagene fremover, så mulighetene er gode for skiturer, uteliv og andre opplevelser. Jeg kommer nok til å blogge jevnt og trutt utover i påsken, så følg med!
Jeg ønsker dere som titter innom denne bloggen en strålende dag!

Klem fra Bodil

20130322-070502.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply