Blomsterbonanza

20130317-083453.jpg
Det skal innrømmes at jeg har en liten svakhet for å kjøpe blomster. Mye blomster, og kanskje til litt umulige tidspunkter (f eks vårblomster midt på vinteren..) For det var nettopp det jeg gjorde i går, dro en tur ut til Plantasjen og kjøpte masse blomster for å pynte litt opp ute og inne før påske. For jeg kan jo like godt kjøpe de nå, og kose meg med blomster før påske, siden jeg mest sannsynlig kommer til å dra på hytta i påsken. Og det gjør jo ikke så mye å fråtse i litt blomster heller, det var ganske bra priser på Plantasjen nå. I grunnen er det ekstra koselig å kjøpe inn litt blomster nå, for å minne seg selv på at det ikke er så lenge til våren. Det virker bare ikke slik. Her kom det masse nysnø natt til i går, og når sant skal sies så er det skikkelig kaldt ute også

20130317-083504.jpgVårlyng og påskeliljer er en nydelig kombinasjon. Jeg kommer nok til å plante de sammen i en krukke.

20130317-083513.jpgJeg kunne ikke dy meg, og kjøpte med litt småblomstet stemor også.(De skal visst tåle minus fem kuldegrader) Det eneste stresset ved å plante så tidlig er at jeg må sette krukkene inn om natten. Men hva gjør man vel ikke for litt vårstemning?

20130317-083520.jpgNydelige roser på tilbud i Plantasjens kundeklubb. En stor bukett med rosa tulipaner fulgte også med hjem.

20130317-083530.jpgOg her er alt som ble kjøpt med hjem!

2 kommentarer

  1. Herlig Bodil. Blomster er en investering! Jeg har hatt påskeliljepotte utenfor døren min i flere uker nå. Bare tatt den inn om natten. Blomster er en nytelse. Sammen med sultne fugler som må få mat hver dag. Ha en fin søndag! klem fra meg

    1. Helt enig, Cecilie! Blomster er en nytelse. i dag har jeg kost meg med å plante i krukker, – føler virkelig at våren er her snart når jeg driver med det:) En fin dag til deg i morgen:)! Klem Bodil

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: