En presentasjon av denne bloggen

Jeg fikk lyst til å prøve ut et verktøy for digital publisering – et verktøy for å lage bøker, magasiner, kataloger o.l for publisering på Internett. Verktøyet heter Issuu, og fungerer slik at man lagrer tekstdokumentet sitt i PDF- format, og laster det opp. Og vips så lages det en publikasjon! Og det helt gratis! Og hva var vel mer naturlig enn å teste ut verktøyet ved å lage en presentasjon av www. Bodilslilleblogg.wordpress.com? Jeg startet med å blogge i fjor høst, og koser meg med å ta bilder og skrive litt om hverdagslivet, – stort og smått. Så nå har jeg virkelig fått meg en ny og morsom hobby! I skrivende stund har jeg litt i underkant av 5000 visninger på bloggen, og det er jeg veldig godt fornøyd med. Takk for at du leser:) Og hvis du følger linken til denne web-publikasjonen, kan du få en oversikt over hva bloggen handler om!

KLIKK HER:

Bodils lille blogg – en web-presentasjon

20130314-220654.jpg

2 kommentarer

  1. Presentasjonen er kjempefin, veldig profesjonell. Når kommer den første boka?

Legg inn en kommentar