En stille dag

20130303-132731.jpg

Det er deilig med en stille og rolig dag i blant, dager der en ikke har annet fore enn å koble av og gjøre ingenting. Det har jeg hatt i dag, – jeg har i grunnen ikke gjort annet enn å sitte ute i sola, drukket kaffe og kost meg. Siden mine dager vanligvis er ganske travle, er det viktig for meg innimellom å koble helt av og lade batteriene. På slike dager har jeg ingen plikter, aktiviteter eller aktivitetspress – bare avkobling, ro, lesning og kanskje en liten treningstur. Og etterpå føler jeg virkelig at jeg får fornyet energi, større glede og motivasjon. Her noen sitater om stillhet og hvile:

Å gjøre ingenting er også en god medisin.
Hippokrates

Når aldri du unner deg rast eller ro,
kan ingenting vokse og intet gro.
Arne Paasche Aasen

Stillheten har strenger. Den fyller alle drømmene med sang.
Ole Paus

20130303-132740.jpg

20130303-132836.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: