Om digitale duppeditter

20130223-231323.jpg

Denne gang skal blogginnlegget mitt handle om digitale duppeditter og nye medievaner. De nye duppedittene – smartphones og nettbrett – har virkelig forandret mine medievaner på mange måter synes jeg. Jeg liker godt å se på TV, men av ulike grunner er det ikke alltid jeg får med meg programmene når de går. Og da har jeg begynt å se på TV-programmene via IPad i stedet. F eks – tidligere i denne uken… Da så jeg på “Tore på sporet” samtidig som jeg spiste lunch. Jeg bare koblet nettbrettet opp til TV-skjermen med en kabel, og valgte HDMi- innstilling. Så søkte jeg opp programmet på NRK nett-tv, og vips – så var programmet der. Så nå er det blitt til at jeg vel så ofte ser tv-programmer på nettbrett i ettertid, enn akkurat når programmet går. . (En kan sikkert også gjøre dette fra en Pc) De nye mulighetene gir virkelig mer fleksibilitet og tid i hverdagen! En kan få opp mange andre ting på TVen også, både bilder, musikk, video, nettsider samt spill og andre apper ( f eks treningsprogrammer).
Også har jeg annen duppeditt som jeg er veldig begeistret for! Jeg fikk nemlig en ny radio av ungene til bursdagen, en internettradio med massevis av kanaler, som i tillegg kan kobles til IPhone eller Ipad. Så nå hører jeg på Spotify fra radioen! Veldig fine duppeditter begge deler! Det eneste som er synd er at CDene er i ferd med å forsvinne. Det var noe helt eget ved det å kjøpe seg en ny CD.

20130223-231342.jpg

20130223-231400.jpg

20130223-231409.jpg

Blogglisten

Likte du dette blogginnlegget kan det hende at du også liker:

Et blogginnlegg om det å blogge

20130223-232020.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply