Om digitale duppeditter

20130223-231323.jpg

Denne gang skal blogginnlegget mitt handle om digitale duppeditter og nye medievaner. De nye duppedittene – smartphones og nettbrett – har virkelig forandret mine medievaner på mange måter synes jeg. Jeg liker godt å se på TV, men av ulike grunner er det ikke alltid jeg får med meg programmene når de går. Og da har jeg begynt å se på TV-programmene via IPad i stedet. F eks – tidligere i denne uken… Da så jeg på “Tore på sporet” samtidig som jeg spiste lunch. Jeg bare koblet nettbrettet opp til TV-skjermen med en kabel, og valgte HDMi- innstilling. Så søkte jeg opp programmet på NRK nett-tv, og vips – så var programmet der. Så nå er det blitt til at jeg vel så ofte ser tv-programmer på nettbrett i ettertid, enn akkurat når programmet går. . (En kan sikkert også gjøre dette fra en Pc) De nye mulighetene gir virkelig mer fleksibilitet og tid i hverdagen! En kan få opp mange andre ting på TVen også, både bilder, musikk, video, nettsider samt spill og andre apper ( f eks treningsprogrammer).
Også har jeg annen duppeditt som jeg er veldig begeistret for! Jeg fikk nemlig en ny radio av ungene til bursdagen, en internettradio med massevis av kanaler, som i tillegg kan kobles til IPhone eller Ipad. Så nå hører jeg på Spotify fra radioen! Veldig fine duppeditter begge deler! Det eneste som er synd er at CDene er i ferd med å forsvinne. Det var noe helt eget ved det å kjøpe seg en ny CD.

20130223-231342.jpg

20130223-231400.jpg

20130223-231409.jpg

Blogglisten

Likte du dette blogginnlegget kan det hende at du også liker:

Et blogginnlegg om det å blogge

20130223-232020.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: