Første tekopp utendørs i år

20130219-131509.jpg

I dag har det vært en kjempeflott vinterdag her. Masse nysnø og strålende sol, og det har sildret og rent fra takrennene. Det har faktisk vært så mildt og fint at jeg har kunnet sitte ute og drikke te og varme meg i sola. Sesongens første tekopp ute! Og så har jeg for første gang i år hørt livlig fuglesang fra skogen her jeg bor. Koselig! Ingen tvil – våren er på vei.

Her er noen sitater om vår og fugler:

Herved hylder jeg VÅREN som det eneste effektive middel mot sne!
Andre Bjerke

Jeg giver mitt digt til våren
Bjørnstjerne Bjørnson

Men en trekkfugl vender tilbake! Om ikke annet så på trass …
Lillebjørn Nilsen

20130219-131521.jpg

20130219-131533.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply