På Mammutsalg

20130218-202923.jpg

I dag måtte jeg både til legen og apoteket på formiddagen, og når jeg likevel var ute, stakk jeg en tur innom Mammutsalget på bokhandelen og fikk kjøpt meg noen nye bøker. Mammutsalg er en kjempefin måte å få tak i billige og bra bøker på, og finnes det egentlig noe bedre enn å lese litt når man er småsjuk og må holde seg inne? Så her sitter jeg i sofaen og leser bøker kjøpt på Mammutsalg. En flott bok om Roma; her jeg leser interessante fortellinger om byens kultur og historie, og innimellom historier om paver som var noen helt andre typer enn de jeg hittil har hørt om. Og så har jeg kjøpt to kokebøker; “Jamie på 30 minutter” og boken “Stopp søtsuget” – slakt din indre gottegris”. Det ble ikke noe skjønnlitteratur på meg denne gang; jeg har fortsatt mange bøker liggende her som venter på å bli lest.

Ønsker dere en fin kveld!

Bodil:)

20130218-201637.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: