Ikke alltid det blir som man planlegger

20130218-072404.jpg

Sånn kan det også gå(: Helt typisk at jeg skulle bli syk akkurat i dag. Det er ikke alltid det blir slik en planlegger, og alt blir litt annerledes enn en opprinnelig hadde tenkt. Og da er det ikke annet å gjøre enn å gjøre det beste ut av det.
Vi skulle egentlig dra med flyet til Sockholm i dag morges, men i stedet ser det at jeg må holde meg hjemme. Så da er det bare å utsette turen til Stockholm. Stockholm, vi kommer sterkere tilbake en annen gang:)!

20130218-083533.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

2 thoughts on “Ikke alltid det blir som man planlegger

  1. Fillern! Føler med deg! Godt at du er flink til å gjøre det beste ut av tingene som de er! God bedring!!!! klem fra meg

Leave a Reply