En kveld foran peisen

20130213-203708.jpg

I dag har jeg hatt en rolig kveld hjemme, sittet og kost meg foran peisen, og lest en god bok. Det er deilig med slike kvelder innimellom, det gir en god ro å sitte å lese, akkurat nå er det Gert Nygårshaug jeg leser.

Apropos prosjektet hverdagslykke – som drives av Rådet for psykisk helse, og som jeg skrev om på bloggen her i går. De har lansert en brosjyre meg 63 konkrete tips – invitsjoner til å prøve ut ting for å øke sitt eget og andres velfinnende, for å styrke sin egen psykiske helse i hverdagen. Her er noen gode sitater som også handler om hverdagslykke:

Den lykken du søker blant blånende fjell, kan hende du alltid har eiet den selv
Arne Paasche Aasen

Det vesentlige ved lykken er ikke rikdom og nytelse, men aktivitet, den frie utfoldelsen av evner, samt vennskap med gode mennesker.
Aristoteles

Det rene, slumpartede lykketreff forekommer nokså sjelden. Du må som regel rekke lykken en hjelpende hånd.
Hans Børli

20130213-203720.jpg

2 kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: