Hverdagslykke

Rådet for psykisk helse har et prosjekt som heter “Hverdagslykke”. Hverdagslykke er de små enkle tingene du kan gjøre i din egen hverdag for å oppleve mestring og glede. Prosjektet bygger på fem hovedråd som er: Knytt bånd, vær aktiv, vær oppmerksom, fortsett å lære og gi. Prosjektet har gitt ut en kjempefin brosjyre som du kan lese her:
Rådet for psykisk helse : Hverdagslykke
Og hva min hverdagslykke er i dag? Jeg sitter her med en god kopp te i sofaen og tenker på at det sakte men sikkert nærmer seg våren. Jeg gleder meg særlig til de første blomstene i hagen titter frem. Hos meg et det løkplanter, men også staudene Maria Nøklebånd og Vårkjærminde, to kjempesøte vårstauder. Se bildene nedenfor. Og ellers så gleder jeg meg til vinterferien, til snø og ski – og forhåpentligvis sol.
Ønsker alle en fin dag:)!

20130212-205855.jpg

20130212-205907.jpg

Legg inn en kommentar

%d