En strålende ettermiddag med barna

20130211-203503.jpg

I går var jeg heldig, som fikk disse nydelige blomstene til morsdagen av mine barn! Det var virkelig koselig, og jeg ble selvfølgelig kjempeglad! Men ingen av oss var hjemme i går, så det ble ikke noen morsdagsfeiring som vi av og til har pleid å ha. I stedet møttes vi for å spise middag sammen i dag.

Det at vi møtes og spiser middag sammen på en helt vanlig mandag er ikke hverdagskost for oss (bokstavelig talt..) For eldstedatter Anine har flyttet hjemmenfra for å studere i Bergen. Og da blir det helst i ferier og høytider at hele familien møtes. Men akkurat denne mandagen var hun hjemme, og da måtte vi naturligvis gripe sjansen og gå ut for å spise sammen. Og vi valgte et spisested i Folketeaterpassasjen i Oslo. Her er det et sjarmerende miljø med små koselige “uterestauranter” grønnsaksbutikker – og naturligvis et teater.

20130211-195711.jpg
Valget for oss falt på den italienske restauranten Cantina Cortina. Et fint sted med god og relativt enkel meny, og ganske overkommelige priser.

20130211-200627.jpg
Og det å gå ut på restaurant med sine store barn er virkelig hyggelig! Vi prater om alt mulig siden det som sagt ikke er så ofte vi møtes alle sammen.Og jeg er naturligvis superstolt mamma (og litt hønemor).
Så her sitter vi og koser oss inne på restauranten, med god mat, skikkelig italiensk stemning og Pavarotti over høytaleren.Takk for en koselig ettemiddag til mine flotte barn!

20130211-204558.jpg

Legg inn en kommentar

%d