På Nasjonalgalleriet og Grand Cafe

20130210-234429.jpg

I dag har det vært en begivenhetsrik dag for meg. For en gangs skyld valgte jeg kulturen fremfor naturen, og dro inn til Oslo i finværet for å besøke Nasjonalgalleriet. På Nasjonalgalleriet er det for tiden en utstilling som heter “Livets dans – en kunstreise fra antikken til modernismen”.
Og det var virkelig en opplevelse å gå i Nasjonalgalleriet! Alle de kjente, kjære og flotte bildene som er en så viktig del av vår identitet og historie er der. Og mange av bildene er helt fantastiske!

Etter utstillingen gikk vi for å spise middag på tradisjonsrike Grand Cafe i Oslo. Jeg skal innrømme at det ikke er dit jeg går oftest:). Men det passet veldig godt å gå dit etter sådan kulturell opplevelse:) Og når de endatil serverte Munch-meny der, så kunne jo ikke dagen ha vært bedre!

20130210-234443.jpg

20130210-234451.jpg

20130210-234511.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s