Lørdag og fastelavenssus i huset

I dag har det vært en veldig rolig lørdag for min del. Siden vinterhosten fortsatt henger i, så ble det ikke noen skitur på meg, selv om været ute var aldeles nydelig. Derimot ble dagen tilbrakt på kjøpesenteret der jeg fikk handlet både det ene og det andre. Blant annet en ny lampe til badet, og litt til å pynte opp i huset med (På min favorittbutikk Åhlens – Ta en titt på bildet nedenfor..)
Og mens jeg var ute og handlet, så vasket like godt Cathinka hele huset her! Det var bare så utrolig flott, og veldig deilig for meg når jeg ikke er helt i form. Takk Cathinka!

Og nå står snart fastelavensbollene for tur!! Det skal smake deilig med en fastelavensbolle og en kopp kaffe nå, i vårt nyvaskede hus!


IMG_4469
IMG_4474 IMG_4473 IMG_4472 IMG_4470 IMG_4468

Legg inn en kommentar

%d