Et blogginnlegg om det å blogge

20130106-193302.jpg

Fikk bare lyst til å blogge litt, denne gang om det å blogge. For akkurat nå sitter jeg og skriver på et blogginnlegg som jeg kommer til å legge ut en av dagene. Alle blogginnleggene jeg lager, skriver jeg enten på IPad eller IPhone, via en egen WordPress- app som jeg har lastet ned der. Og på IPaden legger jeg inn bilder, som jeg innimellom redigerer på bilderedigeringsverktøy som jeg også har lastet ned. Med så bra verktøy er det veldig enkelt og raskt å blogge, og det er også veldig fleksibelt. Jeg kan blogge hvor som helst fra, bare jeg da har med IPaden eller mobiltelefonen.
Og bloggen, – den har fortsatt ganske mange daglige visninger. Så tusen takk til deg som titter innom sidene mine. Det er veldig hyggelig! Og legg gjerne igjen en kommentar hvis du har lyst:)

Bodil:)

20130108-205303.jpg

Legg inn en kommentar

%d