Jula ute av huset

20130102-202644.jpg

I dag har jula blitt ryddet ut her i huset. Siden jeg er i julemodus hele desember, så føles det godt å avslutte jula så tidlig som mulig i januar. Noen juleblomster holder fortsatt stand, men de røde blomstene er nå helt borte fra julegruppen jeg fikk til jul. Og som vanlig når juletreet tas ut, så er nålene igjen inne, mens treet har havnet ute i hagen. Så nå gjenstår den helt store støvsugerjobben, og nedpakking av en masse julepynt!

Ellers er det deilig å ha noen fine vintermåneder foran seg. Vi er nå midtvinters, og jeg ser frem til lysere dager og skiturer – og mange andre flotte vinteraktiviteter og turer. Det er også fint å ha et helt nytt år foran seg. Nytt år = nye muligheter både på jobb og hjemme!

Ønsker mine blogglesere en fin kveld!

Bodil:)

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: