Godt nyttår!

20121230-122812.jpg

Jeg ønsker alle kjente og ukjente et riktig GODT NYTT ÅR! Takk for at du leser denne bloggen! Det er nå ca tre måneder siden jeg begynte å blogge; – særlig drevet av interessen for å formidle inntrykk og bilder fra hagelivet og andre opplevelser i hverdagen. Og med det utgangspunkt at jeg nå har fått litt bedre tid, siden barna mine er blitt litt større. Og ved årsskiftet har jeg hatt nesten 2000 sidevisninger på denne bloggen, noe jeg er godt fornøyd med da dette er en helt nyetablert blogg.
Og bloggingen har gitt mersmak, jeg kommer til å fortsette å blogge litt fremover (og ta bilder) om mine hovedinteresser hage, mat, friluftsliv og litt av hvert. I det videre vil jeg legge ut blogginnlegg ca 3-4 ganger i uken, for også å kunne vie tid til en annen litt mer faglig innrettet blogg jeg har.

Men først skal jeg på nyttårsfest, ha det gøy og ønske det nye året velkommen! Nok en gang –

GODT NYTTÅR TIL ALLE!

Klem fra Bodil

20121230-133216.jpg

3 kommentarer

  1. Takk for mye hyggelig lesing i 2012, håper du fortsetter. Godt nytt år tilbudet fra meg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: