Sesongens første skitur

20121226-134502.jpg

Endelig var det dagen for sesongens første skitur! Turen ble ikke spesielt lang, bare rundt en mil, siden jeg ble overrasket av et forrykende snøvær underveis. Da var det best å ta en litt kortere tur, og sant å si så ble jeg litt lei av kladdeføret også. Men typisk nok var snøværet over med en gang jeg var innenfor døren hjemme. Det er fantastiske forhold ute i Nordmarka nå, mye snø og godt oppkjørte løyper. Og jeg håper det varer en stund, da blir det mange skiturer på meg fremover.

20121226-134156.jpg

20121227-003125.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s