Til jul skal jeg sende et julekort

20121218-204859.jpg

I dag har jeg skrevet den årlige julehilsenen til slekt og venner, og takket være denne bloggen, så er jeg tidligere ute i år enn jeg har vært noensinne. Fantastisk! (Takk blogg!) Vanligvis har julehilsenen først kommet som en romjulshilsen. (Men nå må det sies at jeg har litt bedre tid nå enn da ungene var små da..)
Det som er fint nå for tiden, er at det finnes så utrolig mange fine apper og maler som kan benyttes for å lage digitale julekort (og for å sende til print hos fotobutikk også hvis en ønsker det). Det er virkelig mye fint å velge mellom. Og for meg som liker å drive med bilder, så er det kjempeartig å egendesigne digitale julekort. De kan bli like så personlige som andre julekort. Så det lenge siden jeg drev med julekort på papir.(Selv om det er veldig koselig det også:)!). Nå bruker jeg en av de nevnte maler, klipper inn bilder fra året som har gått, skriver noen velvalgte ord, og sender julebrevet ut via e-post til slekt og venner. Forhåpentligvis koselig for de som mottar det, og artig for meg å drive med. Og ikke minst miljøvennlig og ingen porto. Men det hadde jo vært hyggelig hvis mottakene printet brevet og la det sammen med de andre mottatte papirjulekortene da:).
20121218-204848.jpg

20121218-204926.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: