White Christmas – Oslo fagottkor

White Christmas – Oslo fagottkor:
Følg linken

Ingen jul uten den tradisjonsrike julesangen “White Christmas”! Her kjempebra fremført av Oslo fagottkor. Sangen ble skrevet av Irvin Berlin i 1940, og Bing Crosby har sunget den mest solgte versjonen noensinne. Sangen minnes en gammeldags julesetting, med en blanding av melankoli (just like the ones I used to know”), med trøstende bilder av hjemmet.(“Where the threetops glisten”) Sangen gikk rett hjem hos lytterne under den annen verdenskrig. Sangen er også nummer-en julesangen på Top 40 Christmas Songs of all time-liste.

20121218-220232.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply