Så ble det julekake i år også

20121212-222445.jpg

Jeg er litt sent ute med blogginnlegget mitt i dag; jeg har nemlig benyttet kvelden til å bake. I anledning Luciadagen i morgen tenkte jeg nemlig å ha en aldri så liten sammenkomst, og da er det greit å ha litt bakverk i huset. Men jeg må innrømme at vi har gått litt lei av lussekatter, – etter forrige ukes bakst og daglig inntak av lussekatter gjennom hele helgen. Så derfor ble det julekake i dag i stedet, – og det begynner å bli lenge siden sist ble laget her i huset. Ellers har jeg kjøpt mine to første julegaver i dag, så nå er jeg heldigvis i gang med det. Da jeg var ute var det fullt av folk og lange køer i butikkene, som alltid når jeg handler julegaver – jeg klarer aldri å være ute i god tid.

Oppskrift julekake

20121212-222504.jpg

20121212-222550.jpg

20121212-223316.jpg

20121212-223614.jpg

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s