Vintage julestemning

20121209-143833.jpg

I går, søndag, hentet jeg ned eskene med julegjenstander og julepynt fra loftet.Og gjensynet med den gamle gode julepynten var like hjertelig som det alltid er. Jeg glemmer fra år til år hva vi har, derfor er det så artig å se igjen julesakene. Noe av det koseligste med julepynt er at den vekker mange minner, og bærer med seg mange av familiens tradisjoner. I eskene med julepynt finner jeg igjen julestjerner og nisser som ungene laget da de var små (blir litt rørt når jeg ser det igjen..) juleduker som er brodert av min mor, julehuset som min onkel laget til oss, og kakebokser fra den tiden det ble bakt sju sorter. Og mye mye mer. På bildene her kan du se noe av det jeg fant igjen, her er det f eks porselen fra Figgjo og Egersund, broderte duker, en flatbrødkjevle som jeg arvet etter tanten min (som aldri er brukt…) – og et godt gammelt trau. Nå skal det snart pyntes til jul!

20121209-143821.jpg

20121209-143850.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: