Levende lys på juletreet = neitakk

Ofte når jeg er på vei hjem fra jobb og ikke rekker toget, så stikker jeg innom Narvesen på Oslo S og kjøper med meg et interiørblad eller to. Da er det OK å sitte der og vente, når en samtidig kan få med seg siste nytt på interiørområdet. Nå om dagen er bladene fulle av nydelige juleinteriører, julemenyer, julepynting, juleblomster; og jeg vet ikke hva. I det hele tatt alt som skal til for å skape en stilfull og koselig jul. Noe som jeg har merket meg er at i mange av de superstilige og julepyntede husene, så brukes det levende lys på juletrærne. Jeg synes det er en helt forunderlig trend, at noen virkelig ønsker å bruke det. Juletrærne som fås kjøpt rundt om er ikke ikke akkurat nyhuggede, men tørre brannfeller – fulle av julepynt. Og selv om de fleste kanskje har kontroll, så kan det alltids være en og annen som ikke har det. Og det er for mye. Så, som du forstår, dette er en utvikling på juletrefronten som ikke helt appellerer til meg.

Det tror jeg også at min bror( på bildet ett år) er helt enig i. Nå som den gang:).

20121205-194537.jpg

2 kommentarer

  1. Det har jeg akkurat samme reaksjon på. Levende lys på juletreet er i sannhet en dårlig idé.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: