Så koselig med juletrær ute

20121129-181923.jpg

Som du ser av bildet, så har jeg nå fått opp mitt lille juletre utenfor huset. Det står og lyser så fint i mørket; og gir virkelig flott julestemning. Det at vinteren har kommet for fullt her, får også fart på julestemningen. Mitt lille juletre er egentlig bare en Thjua i potte som er pyntet, men det fungerer like bra. Jeg tror at jeg her og nå vil slå et slag for utejuletrærne, de lyser virkelig opp i den mørke førjulstiden!

20121128-182032.jpg

Kategorier: Jul

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s