Magiske Mesnaelva

20121028-171823.jpg

Av og til er det fint å kunne gå tur på hjemlige trakter. Det har jeg gjort i dag, turen har nemlig gått langs Mesnaelva på Lillehammer. Den er en av mine absolutte favoritturer. Selv om jeg har gått turen utallige ganger før, så er den i grunnen like fin hver gang. Stemningen er nesten litt magisk oppgjennom åsen der; skogen er trolsk og en kan ta seg små avstikkere fra stien for å se på fossefall. I dag var det imidlertid ikke så mye foss å se, derimot var det mange fine isformasjoner i fossefallene. Turen i dag startet på Stampesletta, og gikk opp til Collets bro, forbi Svarga og ned igjen.
Med barfrost på marken, og i friskt og kaldt høstvær, ble det nok en gang en kjempefin tur langs elva.

20121028-171844.jpg

Min far likte seg også veldig godt langs Mesnaelva. Her kan du se de flotte bildene han tok av min mor og min bror på begynnelsen av 60-tallet.

20121028-171951.jpg

20121028-172001.jpg

http://www.lillehammer.com/no/Produkt/?TLp=403042

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

One thought on “Magiske Mesnaelva

  1. Mesnaelva er magisk i alle Lillehamringers hjerter. Takk for turen i dag Bodil!

Leave a Reply